Bijzondere projecten

Bomen en groen op bijzondere locaties

Wij hebben een zeer rijke ervaring met bomen en groen op bijzondere plaatsen. Binnen onze organisatie hebben wij een passie voor uitdagende groenprojecten. Of het nu gaat over bomen op een brug over het spoor in Utrecht, een park op het dak van een parkeergarage in Amsterdam, een toren van 45 meter hoog met bomen in Putten, bomen in potten op een drijvend kantoorgebouw in Rotterdam, of drie groene gevels in Waddinxveen, onze kennis is uniek!

Een greep uit onze bijzondere projecten

Met ruim 25 jaar ervaring in het bomenvak, kennen we de boom van ‘top tot wortel’. De toepassing en vitaal houden van bomen op bijzondere en ogenschijnlijk onmogelijke locaties in het stedelijk gebied, kent voor ons geen geheimen meer.

Wat maakt ons uniek?

Wij kunnen u geheel ontzorgen binnen de realisatie van uw project. Wij begeleiden het traject van ontwerp tot realisatie en heel belangrijk; de nazorg en onderhoud. U zorg is bij ons in goede handen, wij nemen verantwoordelijkheid en zijn betrokken in elk detail. We hebben vakbekwaam personeel waar alle disciplines zijn vertegenwoordigd.

contact-arjan

Hulp nodig bij uw unieke project?

We denken graag mee in dé groene oplossing voor uw situatie. Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact op!