Bomen snoeien

Elke boom heeft vanwege begeleiding of omgevingsfactoren, behoefte aan snoei. Bij Zoontjens Boomprojecten kunt u terecht voor het vakkundig snoeien van bomen. In de jeugdfase is er sprake van begeleidingssnoei. In de volwassen fase is er sprake van onderhouds- of veiligheidssnoei.

Voor de bijzondere-, monumentale- of veterane bomen wordt een snoeiadvies op maat gemaakt. Of de boom gesnoeid moet worden middels klimtechniek op een begraafplaats of met behulp van een hoogwerker langs de provinciale weg, bij ons bent u aan het juiste adres voor alle benodigde deskundigheid en een zorgeloze uitvoering voor het snoeien van bomen.

De werkzaamheden worden bij ons altijd uitgevoerd door een ervaren boomspecialist: European Treeworker. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Ons bedrijf is VCA** gecertificeerd en onze medewerkers zijn deskundig opgeleid.

Onze mensen zijn getraind voor veilig werken langs de weg en passen de wegafzettingen en bebording geheel volgens de CROW 96b toe. Zoontjens Boomprojecten heeft een bordenwagen voorzien van actieraam die geschikt is voor wegen met maximumsnelheid van 80 kilometer per uur.