Een straatbeeld kan al gauw vrij kleurloos zijn en wat opvrolijking gebruiken. Boombakken zijn de ideale methode om een buitenruimte te vergroenen.

  • Ze fleuren het straatbeeld op, zorgen voor zuurstof en zijn ideaal, zelfs op de drukste plekken.
  • Bovendien zijn ze makkelijk te plaatsen op plekken, waar het eigenlijk niet mogelijk is een boom vanuit de grond te laten groeien.
  • Ze zijn onderhoudsarm en makkelijk te bewateren, dankzij onze slimme irrigatiesystemen.

Het plaatsen van boombakken brengt dus vele voordelen met zich mee.

 

 

Makkelijk verplaatsbare boombakken

Een druk straatbeeld verandert continu. Idealiter veranderen bodembakken gemakkelijk mee. Onze boombakken zijn makkelijk verplaatsbaar. Zo kunnen onze bakken makkelijk weggezet worden op bijvoorbeeld een stadsplein en ook gemakkelijk weer ruimte maken voor een tijdelijk evenement. De verplaatsbaarheid zorgt ervoor, dat straten onbeschadigd blijven.

Slim irrigatiesysteem

In droge periodes, zoals in de zomer, is het belangrijk dat de bomen tijdig voorzien worden van een juiste hoeveelheid water. Met ons slimme boomirrigatiesysteem, komen de bomen nooit zonder water te zitten. Zo blijven ze gezond en kan iedereen genieten van prachtige groene bomen.

Geschikte bakken voor uw omgeving

Afhankelijk van omgeving waar de boombakken geplaatst dienen te worden, staat de ene bak mooier dan de andere. Ook op dit esthetische aspect denken we graag mee. We bieden verschillende soorten bakken en voorzien u altijd van een passend advies over wat het mooist zou staan in het straatbeeld. Daarbij leveren boombakken geheel op maat. Zelfs het materiaal is geheel naar eigen keuze.

Onderhoudsarme boombakken

Een boombak moet het straatbeeld sieren en het liefst voor lange tijd. Het zou daarom zonde zijn als de boombak verweerd en daardoor veel onderhoud benodigd heeft. We bieden daarom duurzame bakken die lange tijd meegaan en weinig tot geen onderhoud nodig hebben.

Boombakken laten plaatsen in uw omgeving?

Bomen in bakken kunnen gebruikt worden voor de inrichting van de buitenruimte of gewoon als verrijking van het straatbeeld. Graag vertel ik u meer over de mogelijkheden, deze zijn nagenoeg eindeloos. Desgewenst maak ik graag met u een rondgang langs diverse gerealiseerde projecten om u te inspireren.

Wij maken alle boombakken op maat, mobiel en aangepast op elke situatie, van materiaal naar uw keuze. Qua watervoorziening kunnen wij u per project adviseren en voorrekenen wat de meest efficiënte keuze is. Wij hebben veel kennis van vol- of halfautomatische irrigatiesystemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. Wilt u liever leasen, klik hier

Meer informatie?

Meer weten over boombakken?
Neem direct contact op met Arjan, hij vertelt je er graag meer over!

 

M. 0631967346

E. info@zoontjensboomprojecten.nl