Bomen planten

Bomen planten is meer dan een gat graven en de boom erin zetten. Wij voorzien u van deskundig advies op het gebied van groeiplaatsinrichting en optimalisatie. Daarnaast wordt in overleg gekozen voor het juiste assortiment. Wij werken nauw samen met de beste boomkwekers van Nederland en kunnen daarom altijd een boom aanbieden die aan uw wensen voldoet. Met ons uitgebreide ontzorg- en garantieprogramma voor boomverzorging, heeft u een gegarandeerd vitaal en groeiend eindresultaat.

Bomen verplanten

Het behouden van bomen middels het verplanten van bomen is tegenwoordig een keuze die steeds vaker gemaakt wordt. Het beeldbepalende element van grote bomen in een nieuwbouw situatie of behoud van investering is vaak een goed argument om de boom te behouden. Of het nu om een kleine boom gaat die verplant wordt met behulp van een verplantmachine, tot het ondersteunt verplanten van een monumentale boom, wij hebben zeer uitgebreide expertise op dit gebied. Ruim 20 jaar ben ik specialist op het gebied van boomverplantingen. Na beoordeling van de boom en de nieuwe locatie door middel van een verplantbaarheidsonderzoek, worden de mogelijkheden duidelijk en kunnen wij samen met u de meest optimale methode van verplanting vaststellen. Met ons uitgebreide ontzorg- en garantieprogramma, heeft u een gegarandeerd groeiend eindresultaat. Wij kunnen garantie geven op een ‘vitale’ hergroei van de boom.

Ontzorg en garantieprogramma boomverzorging

Uw boom onze zorg. Wij geven garantie op de door ons geleverde en verplantte bomen als wij de nazorg mogen verrichten. Standaard is dit voor een periode van 3 jaar. Andere ontzorgperiodes of nazorg op maat is uiteraard ook mogelijk. Tijdens de ontzorgperiode worden de bomen tijdig voorzien van water en indien nodig van meststoffen. Onze projecten worden 3-5 keer per jaar bezocht. De aard van het bezoek, de controlepunten en constateringen worden digitaal vastgelegd en worden desgewenst jaarlijks aan u opgestuurd.

Bomen snoeien

Elke boom heeft behoefte aan snoei. Bij Zoontjens Boomprojecten kunt u terecht voor het snoeien van bomen, bijvoorbeeld als een boom te groot of te dicht wordt voor zijn standplaats. Dit zou kunnen leiden tot bijvoorbeeld schade aan gebouwen. In de jeugdfase is er sprake van begeleidingssnoei. In de volwassen fase is er sprake van onderhouds- of veiligheidssnoei. Voor de bijzondere-, monumentale- of veterane bomen wordt een snoeiprogramma op maat gemaakt. Of de boom gesnoeid moet worden middels klimtechniek op een begraafplaats of met behulp van een hoogwerker langs de provinciale weg, bij ons bent u aan het juiste adres voor alle benodigde deskundigheid en een zorgeloze uitvoering voor het snoeien van bomen.

Meer informatie?

Meer weten over boomverzorging?
Neem direct contact op met Arjan, hij vertelt je er graag meer over!

 

M. 0631967346

E. info@zoontjensboomprojecten.nl