Zoontjens Boomprojecten

Wij zijn trots op ons bedrijf en ons team!

Dit is Zoontjens Boomprojecten

Zoontjens Boomprojecten is opgericht in maart 2016 door Arjan Zoontjens. Hiervoor werkte hij 21 jaar bij BSI Bomenservice waar hij begon als boomspecialist en uiteindelijk als commercieel manager het bedrijf verliet.
Monique Meuser kwam in september 2016 het team van Zoontjens Boomprojecten versterken, nadat zij 10 jaar voor BSI Bomenservice had gewerkt als Office manager/MT lid.  Beiden dus veel ervaring in een soortgelijk bedrijf.

 

Waar Arjan de kennis en ervaring had op het gebied van boomprojecten had Monique in de loop van de jaren veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse (internationale) bedrijven op alle overige zaken die een bedrijf nodig heeft om goed te functioneren. Daarbij allebei de droom om een eigen bedrijf te starten heeft geresulteerd in een bliksem start van ons bedrijf.

 

In de periode tot nu toe hebben we veel goede klantencontacten kunnen opbouwen en vele mooie uitdagende boomprojecten mogen uitvoeren. Dit heeft ons gemaakt waar we nu staan en daar zijn we heel trots op!

 

Maar dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest als we geen geweldige boomverzorgers in ons team zouden hebben. We hebben er voor gekozen om een hechte band met onze mensen aan te gaan. Waardoor er een soort familiegevoel ontstaat. Ook motiveren we onze mensen om ambitieus en leergierig te zijn om zo verder te groeien in kennis en persoonlijke ontwikkeling.

Veiligheid centraal

Vanaf de start van ons bedrijf in 2016, werken wij aan een veilige en gezonde werkomgeving. Daarom zijn we trots op onze certificeringen.

Lees meer

Verantwoord ondernemen

Binnen Zoontjens Boomprojecten vinden we het belangrijk om verantwoord om te gaan met de middelen die we hebben en het werk dat we verrichten. De zon speelt hierin een belangrijke rol voor ons.

Lees meer

Sociaal ondernemen

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerekers fit en gezond blijven en dat er een goede balans is tussen werk en prive.

Lees meer

Ons logo: Oneindige Levenskracht

Voor de vormgeving van ons logo hebben we ons laten inspireren door de Maori’s. In deze cultuur staat deze vorm, welke geïnspireerd is op een jong uitlopende blad van een varen, symbool voor levenskracht. Voor de strakke vorm is gekozen onder invloed van Escher, deze kunstenaar is bekend van zijn tekeningen die oneindig zijn. Deze twee invloeden staan voor Oneindige Levenskracht. Dit is precies waar wij aan willen bijdragen met de realisatie van mooie boomprojecten.

 

Bovendien zijn in het logo jaarringen te herkennen, die staan voor groei en ontwikkeling. Of denk aan een wervelvorm die staat voor dynamiek. Dit staat voor ons symbool voor het stedelijk gebied. De stad is dynamisch en altijd in ontwikkeling, hier liggen uitdagingen om groen te realiseren die bijdraagt aan een gezonde leefomgeving en leefklimaat voor mens en dier in het stedelijk gebied.