Plein Bordeaux op Vakbeurs Openbare Ruimte

Net als voorgaande jaren is Zoontjens Boomprojecten vertegenwoordigd op de Vakbeurs Openbare Ruimte (stand 2.2.20) op 26 en 27 september in Jaarbeurs Utrecht.

Dit jaar pakken we het anders aan; Wij hebben het initiatief genomen om samen met een aantal van onze onze partners gezamenlijk een ruimte van de beursvloer te delen onder de naam: Plein Bordeaux.
De naam is een verwijzing naar de verandering van het klimaat. Het huidige klimaat in Bordeaux zal binnen afzienbare tijd het klimaat in Nederland zijn. Het veranderende klimaat biedt steeds meer uitdagingen om hittestress in binnenstedelijk gebied op te lossen, het water van extreme regenbuien op te vangen. Dit betekent dat de openbare ruimte collectieve duurzame klimaatoplossingen nodig heeft.

Maar vooral belangrijk: het dienen van meerdere belangen tegelijkertijd. Met andere woorden een integrale projectaanpak. Alle disciplines, inclusief kennis, worden gebundeld. U profiteert hiervan als beheerder van de openbare ruimte. Kijk op www.pleinbordeaux.nl voor meer informatie over de deelnemers en de oplossingen. De website is in ontwikkeling dus met enige regelmaat kunt u hier updates aantreffen.

We verwelkomen u graag op Plein Bordeaux om in een Franse sfeer te genieten van een Café, Noisette of Cafe au lait.