Over Zoontjens Boomprojecten

Zoontjens Boomprojecten, staat voor kennis, ervaring en vakmanschap. Wij kunnen onze opdrachtgevers ontzorgen in het gehele traject van advies in de ontwerpfase tot realisatie en onderhoud van het project.

Met een ervaring van ruim 20 jaar in het bomenvak kennen we de boom van ‘top tot wortel’. De toepassing en vitaal houden van bomen op bijzondere en ogenschijnlijk onmogelijke locaties in het stedelijk gebied, kent voor ons geen geheimen meer. Daarom zijn wij specialist in de realisatie van succesvolle en onderscheidende boomprojecten.

Wij willen als servicegerichte allround boomspecialist uw partner zijn, voor alle voorkomende boomwerkzaamheden.

Visie: “Service voorop, de klant centraal, bomen doen we samen”
Missie: “Vanuit verschillende disciplines kennis inzetten met als doel een mooie en gezonde leefomgeving met bomen”

 

zoontjens_boomprojecten_logo

 

Het logo van Zoontjens Boomprojecten

Voor de vormgeving van ons logo ben ik geïnspireerd door de Maori’s. In deze cultuur staat deze vorm, welke geïnspireerd is op een jong uitlopende blad van een varen, symbool voor levenskracht. Voor de strakke vorm is gekozen onder invloed van Escher, deze kunstenaar is bekend van zijn tekeningen die oneindig zijn. Deze twee invloeden staan voor Oneindige Levenskracht. Dit is precies waar ik met mijn onderneming aan wil bijdragen met de realisatie van mooie boomprojecten.

Tevens zijn in het logo jaarringen te herkennen, die staan voor groei en ontwikkeling of denk aan een wervelvorm die staat voor dynamiek. Dit staat voor ons symbool voor het stedelijk gebied. De stad is dynamisch en altijd in ontwikkeling, hier liggen uitdagingen om groen te realiseren die bijdraagt aan een gezonde leefomgeving en leefklimaat voor mens en dier in het stedelijk gebied.