Zoontjens Boomprojecten, Natural Plastics en Innogreen hebben de handen ineengeslagen.

Op de Dag van de Openbare Ruimte presenteren wij; ‘3 Green Solutions’: een bureau voor advies en dienstverlening op het gebied van circulair groenbeheer.

Met 3 Green Solutions vormen wij één aanspreekpunt voor gemeenten voor advies en begeleiding in de overstap naar een meer milieuvriendelijk groenbeheer. Wij ondersteunen, adviseren en begeleiden gemeenten met biobased groenconcepten te realiseren.
Het is belangrijk dat er allereerst bewustwording wordt gecreëerd binnen uw organisatie. Dit vormt de basis voor een succesvolle transitie naar circulair denken en over te stappen op gebruik van biobased materialen in de buitenruimte.

De kracht van het concept ligt in de integrale aanpak en de verschillende disciplines van onze ondernemingen. Innogreen richt zich op onderzoek en advies rond bodem en bemesting. Natural Plastics op biobased advies en producten voor biologische groeiplaatsinrichting. Zoontjens Boomprojecten, ondersteunt u met advies voor assortimentskeuze, en groeiplaatsinrichting èn we begeleiden u met de projecten te realiseren en te onderhouden.

Het concept is ‘uniek’ doordat we èn gebruik maken van de bestaande bodem als basis voor de ontwikkeling van een nieuwe groeiplaats voor groen en bomen èn we uitsluitend biobased materialen toepassen voor beluchting van bomen en ze te verankeren. Om de structuur en samenstelling van de bodem op te waarderen, gebruiken we natuurlijke mest- en grondstoffen.

3 Green Solutions lanceren we officieel op de Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht. Binnenkort gaat ook de website: www.3greensolutions.nl de lucht in. Voor vragen of meer informatie; mail naar: info@3greensolutions.nl